Bijzonder Beheer: en nu? 2018-02-08T00:54:39+00:00

Bijzonder Beheer: en nu?

Aan ons heb je een teamspeler, onderhandelaar en coach

Wij springen voor je in de brès als je te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank en niet weet hoe je daarmee moet omgaan.

Neem direct contact op met een specialist

Als je bedrijf in financiële moeilijkheden terecht komt, loop je het risico dat je te maken met de afdeling Bijzonder Beheer van jouw bank. Deze afdeling is er om het belang van de bank te bewaken en zij gaan jou en je bedrijf begeleiden. Er zijn gevallen dat ze de financiering opzeggen en de zekerheden gaan uitwinnen. Als dit bij jou dreigt of dat het je al is overkomen, doe je er goed aan om een in de arm te nemen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring hiermee en kennen het klappen van de zweep.  Omdat wij ook financiers adviseren kennen we de twee kanten van de medaille en kunnen we je heel gedegen van advies voorzien. Als je meer wilt weten over onze visie op Bijzonder Beheer adviseren we je om het boek Bankripped, De Slagers van de Bank te lezen.

Wanneer

Als jouw onderneming in continuiteitsproblemen verkeert kan de bank besluiten om jouw bedrijf onder ‘curatele’ te stellen of in een nog erger geval de financiering op te zeggen en tot uitwinning van de zekerheden over te gaan.

De oplossing

Je bedrijf kan meestal in een nieuwe structuur om van daaruit de liquiditeitspositie te verbeteren. Wij doen dat met realistische plannen, onderhandelingen met belanghebbenden en praktische ondersteuning bij een restructuring.