Conflicten écht oplossen 2018-02-07T21:11:25+00:00

Conflicten écht oplossen

Met onze skills en mentaliteit halen wij het maximale resultaat voor u binnen

Door onze ervaring en kennis kunnen wij de regie van een conflict van u overnemen en passen wij Alternate Dispute Resolution toe, waardoor de beste en snelste oplossingen kunnen worden bereikt.

Start solving problems

In tijden van grote verandering ontstaan er vaak spanningen, wrijvingen en tegenstellingen. Het vraagt van bedrijven extra vaardigheid om daar op een goede manier mee om te gaan.

Het conflictmanagement dat wij toepassen heeft een bijzonder karakter en draagt niet alleen bij aan het herkennen van dreigende spanningen maar pakt ook (langslepende) conflicten grondig en efficiënt aan.

Immers: proberen kost veel geld en uitkomsten zijn niet altijd zeker.

Conflicten

Wij bemiddelen bij langslepende juridische conflicten, dreigende surseance, fraudeaffaires en aanvallen door activistische aandeelhouders. Door onze ervaring en kennis kunnen wij de regie van een conflict van u overnemen en passen wij Alternate Dispute Resolution toe, waardoor de beste en snelste oplossingen kunnen worden bereikt.

Deals

Het beste resultaat bereikt u vaak niet via een juridische procedure, maar door het sluiten van een deal. Tenminste, als u voor ons kiest. Want “dealmaking” en het daarbij behorende onderhandelen is een vak apart, dat wij als geen ander verstaan. Met onze skills en mentaliteit halen wij het maximale resultaat voor u binnen. “Getting the deal done”