Onze mensen 2018-01-28T00:54:47+00:00

Wie wij zijn

Professionals die gedreven zijn om een
high-end kwaliteit te leveren!

Elke adviseur is gespecialiseerd in een vakgebied en door onze structuur vullen wij elkaar aan. Wij hebben aan een enkel woord of een enkele blik genoeg om u het allerbeste resultaat te bieden. Wij maken het verschil door u een hoogst persoonlijke en uiterst professionele dienstverlening te bieden in een veilige omgeving, waarbij uw persoonlijke belang en uw organisatie centraal staan.

Prof. M. Terdu, Ph.D
Prof. M. Terdu, Ph.DAssociated Partner
Theo Terdu is sinds 1991 werkzaam als high qualified crisis, conflict & risk advisor en is een autoriteit op het gebied van het beheersbaar maken van crisis situaties, restructuring van bedrijven en in het bedenken van strategische en bijzondere oplossingen voor schijnbaar onoplosbare vraagstukken en ingewikkelde conflicten. Hij verkreeg landelijke bekendheid door zijn betrokkenheid bij enkele bekende dossiers. Hij staat bekend door zijn onderscheidende aanpak bij herstructureringen en is een conflictbemiddelaar en dealmaker pur sang.

Theo promoveerde in de economie , is lid van de New York Academy of Sciences en is als associated professor verbonden aan internationale universiteiten.
Als auteur is hij bekend geworden door zijn boeken: “Zit je met een ZOA” en ‘Ik Overwin’ (www.theoterdu.com). Bovendien is hij een veelgevraagd (internationaal) spreker.

Drs. H.C. van Eyck van Heslinga
Drs. H.C. van Eyck van HeslingaAssociated Partner
Heske van Eyck van Heslinga is een ervaren bestuurder en commissaris. Zij is trusted advisor van Raden van Bestuur en Raden van Commissarissen op het gebied van strategische uitdagingen, governance-vraagstukken en continuïteitsrisico’s. Heske is verbonden aan de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Zij is auditor van de NVZD t.b.v. de accreditatie van zorgbestuurders en docent bij diverse Postdoctorale Opleidingen, waaronder de Beroepsopleiding voor Advocaten en een veel gevraagd gastspreker.

Heske studeerde Bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen en behaalde een master’s degree Management Consulting aan de Vrije Universiteit. Tevens volgde zij de Postdoctorale opleiding Insolventierecht voor curatoren aan de Radboud Universiteit.
Van haar hand zijn diverse publicaties verschenen op het gebied van ondernemingsbestuur en governance.

Drs. M.B. van Aanholt
Drs. M.B. van AanholtTax Advisor
Maurice van Aanholt is een fiscalist pur sang. Niet alleen het oplossen van complexe fiscale vraagstukken, maar ook het sluiten van overeenkomsten in bijzondere situaties behoren tot zijn werkterrein. Door zijn brede ervaring bij grotere accountantskantoren schrikt Maurice ook niet terug van de pure fiscale advisering en het uitwerken van nieuwe structuren. Maurice studeerde Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Mr K. Roderburg
Mr K. Roderburg Legal Advisor
Kay Roderburg studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Maastricht en was na zijn opleiding bedrijfsjurist. Binnen de praktijk denkt hij mee over de juridische implicaties bij herstructureringen, crisissituaties, conflicten, kapitaalverstrekkingen etc. Hij is als advocaat verbonden aan een bekend Amsterdams kantoor en heeft binnen onze praktijk een adviserende rol. Hij staat bekend om zijn vlijmscherpe analyses en oprechte werkwijze.
Drs. C.J. Terdu
Drs. C.J. TerduCommunication Advisor
Anke Terdu studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en specialiseerde zich in interculturele communicatie. Zij is betrokken bij de internationalisatie en economische samenwerking van start-up’s en NGO’s. Binnen de praktijk ondersteunt zij bedrijven die grensoverschrijdende activiteiten hebben en waarbij een goede communicatie van essentieel belang is.
Drs. R.M. Coutinho
Drs. R.M. CoutinhoPsychiater / Burn-Out Specialist
Ron Coutinho studeerde geneeskunde en psychiatrie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft zich toegelegd op de begeleiding van ondernemers die vastlopen in de faseovergangen van hun onderneming of door bovenmatige stress niet goed functioneren. Ron ontwikkelde daarvoor specifieke technieken, waardoor persoonlijke veranderingsprocessen aanzienlijk versnellen.
H. van Adrichem, MSc
H. van Adrichem, MScFinancial Architect
Harm van Adrichem studeerde Corporate Finance aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij deed werkervaring op bij de bijzonder beheer afdeling van een bekende bank. Binnen de praktijk is hij als financieel specialist betrokken bij herstructureringen en bij gecompliceerde financiële vraagstukken. Hij staat bekend om zijn scherpe analyse’s en een zeer voortvarende aanpak van financiële vraagstukken.
C.A. Rijnhout
C.A. RijnhoutInterim manager
Kees Rijnhout is als (interim) bestuurder en adviseur betrokken bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hebben in het (her) ontdekken van hun DNA. Kees is een uitmuntende en betrokken adviseur om start up’s te begeleiden, nieuwe markten open te breken en eigentijdse zakenmodellen te ontwikkelen. Hij is geregistreerd mediator en universitair gastdocent op het gebied van Substainable Enterpreneurship.
Drs. A. C. van Alphen
Drs. A. C. van Alphen Health Care specialist
Arie van Alphen is een autoriteit in de gezondheidszorg. Na zijn studie Medicijnen aan de Rijksuniversiteit van Utrecht heeft hij een groot aantal jaren als longarts gewerkt. Vanaf 1985 vervult Arie bestuurlijke functies met name in ziekenhuizen en instellingen die in een crisis verkeerden. Arie is deskundige op het brede vlak van de gezondheidszorg en binnen de praktijk is hij nauw betrokken bij governance in de medische sector.