Bestuursaam Governance 2017-12-07T16:00:43+00:00

Bestuursaam

Besturen zonder zorgen

Met bestuursaam haalt u één van de meest krachtige bestuursinstrumenten in huis.

Take governance further

Het managen van een bedrijf of het besturen van een grotere onderneming wordt steeds gecompliceerder.
Dit geldt ook voor het professioneel houden van toezicht. De snel veranderende regelgeving én de wijzigingen in de governance code’s het er voor bestuurders niet gemakkelijker op. Daardoor ontstaat er vaak een oneigenlijke druk op het juist besturen van een bedrijf en is er behoefte aan een vaste sparring partner die permanent ter beschikking staat voor hulpvragen, zonder dat dit een belasting oplevert in de kosten.

Soms is er de noodzaak om op een andere manier leiding te geven of om juist strategisch andere wegen in te slaan. Het professioneel sparren met een bestuurder is een vak apart. En als het niet op de juiste manier gebeurt kan dat allerhande akelige gevolgen hebben, en niet in de laatste plaats, leiden tot conflicten.

Krachtig bestuursinstrument

Bestuursaam is een nieuw product waarbij een onafhankelijke adviseur een centrale rol vervult in de overlegstructuren binnen uw organisatie en samen met u of namens u de bruggenbouwer naar aandeelhouders, financiers etc,

Met bestuursaam haalt u één van de meest krachtige bestuursinstrumenten in huis.
Door de inzet van bestuursaam. kunt u zich volledig op uw vak focussen en hoeft u geen tijd en energie te steken in de governance van uw organisatie.

Dat is wat ze noemen zorgeloos ondernemen en besturen.

Door de inzet van Bestuursaam krijgt u een onafhankelijk bestuursmodel waardoor de kans op interne conflicten met mede- bestuurders, commissarissen of aandeelhouders geminimaliseerd worden en de samenwerking binnen een organisatie professioneel wordt ondersteunt. Bovendien heeft u automatisch een professionele onderhandelaar in huis die uw belangen bij derden (waaronder financiers en kredietverzekeraars) kan uitonderhandelen en verdedigen.

Bestuursaam de extra voordelen

Bestuursaam biedt u veel meer praktische (financiële) voordelen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met high professionals en financiële instellingen waardoor u van extra voordelen of kortingen gebruik kunt maken die op jaarbasis behoorlijk kunnen oplopen. U kunt hierbij denken aan:

  • korting op lease van apparatuur en auto’s
  • korting op verzekeringen
  • ondersteuning en begeleiding bij financieringsaanvragen
  • ondersteuning bij de-escalatie en oplossen van conflicten
  • fiscale advisering specifiek voor de medische sector
  • juridische advisering
  • advisering bij fusies of overname’s
  • monitoringssystemen

Bestuursaam tarieven

Wij werken met vaste en transparante lidmaatschapsprijzen per maand, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Door een lidmaatschap maakt u automatisch gebruik van de voordelen. Dat is eerlijk en helder.

Bestuursaam by Twijnder Executive Partners B.V.

Twijnder Executive Partners B.V. is een overkoepelende adviesorganisatie met een duidelijke ambitie en een eigenzinnige visie op dienstverlening.