Bestuursaam Zorg 2017-12-07T16:00:42+00:00

Bestuursaam Zorg

Voor zorgeloos besturen in de zorg

Met bestuursaam haalt u één van de meest krachtige bestuursinstrumenten in huis die er in de zorg zijn.

Take health care further

Het besturen van een Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB), het samenwerken met Raden van Bestuur van Ziekenhuizen of Instellingen of het samenwerken in een gezondheidscentrum wordt steeds gecompliceerder. Dit geldt ook voor het professioneel houden van toezicht. De snel veranderende regelgeving én de wijzigingen in de zorg maken het er voor bestuurders niet gemakkelijker op. Daardoor staan veel samenwerkingsverbanden onder druk.

Dit brengt vaker de noodzaak met zich mee om op een andere manier te gaan besturen of om juist nog veel intensiever te gaan samenwerken. Het professioneel besturen van een zorgorganisatie is een vak apart. En als het niet op de juiste manier gebeurt kan dat allerhande akelige gevolgen hebben, en niet in de laatste plaats, leiden tot interne conflicten.

Krachtig bestuursinstrument

Bestuursaam is een nieuw product waarbij een onafhankelijke bestuursvoorzitter een centrale rol vervult in de overlegstructuren binnen uw organisatie en samen met u of namens u onderhandelingen voert met (ziekenhuis) besturen, verzekeraars of andere belanghebbenden.

Met bestuursaam haalt u één van de meest krachtige bestuursinstrumenten in huis die er in de zorg zijn. Door de inzet van bestuursaam kunt u zich volledig op uw vak focussen en hoeft u geen tijd en energie te steken in het besturen van uw organisatie.

Dat is wat ze noemen zorgeloos ondernemen en besturen.

Bestuursaam zorgt voor de zorg

Door de inzet van bestuursaam krijgt u een onafhankelijk bestuursmodel waardoor de kans op interne conflicts of interests geminimaliseerd worden en de collegialiteit en saamhorigheid binnen een organisatie  professioneel wordt ondersteunt. Bovendien heeft u automatisch een professionele onderhandelaar in huis die uw belangen bij derden kan uitonderhandelen en verdedigen.

Bestuursaam, de extra voordelen

Bestuursaam biedt u veel meer praktische (financiële) voordelen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met high professionals en financiële instellingen waardoor u van extra voordelen of kortingen gebruik kunt maken die op jaarbasis behoorlijk kunnen oplopen. U kunt hierbij denken aan:

  • korting op lease van apparatuur en auto’s
  • korting op verzekeringen
  • ondersteuning en begeleiding bij financieringsaanvragen
  • ondersteuning bij de-escalatie en oplossen van conflicten
  • fiscale advisering specifiek voor de medische sector
  • juridische advisering
  • advisering bij fusies of overname’s
  • advisering bij opzet ZBC’s en gezondheidscentra’s

Bestuursaam tarieven

Wij werken met vaste en transparante lidmaatschapsprijzen per maand, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Door een lidmaatschap maakt u automatisch gebruik van de voordelen. Dat is eerlijk en helder.

Bestuursaamby terdu executive partners

Terdu Executive Partners B.V. is een overkoepelende adviesorganisatie met een duidelijke ambitie en een eigenzinnige visie op dienstverlening.